Tuesday, October 19, 2010

امير سر آشپز

آشپزی کاربرد ریاضیات است، از سوا کردن مواد اولیه گرفته تا زمان بندی استفاده ازشان و تا نمک، فلفل و ادویه هایی که باید یه مقدار لازم و به موقع افزودشان. من مهندس تئوریَم با تجربه ی تنها سه چار واحدِ آزمایشگاهی. و ریاضی برایم فقط روی کاغذ به جواب می رسد. فکر می کردم آشپزی خیلی کاری نداشته باشد. ولی آشپزی موفقیت جزئیات است. کلیات در آشپزی مزه را خوب نمی کنند. ظاهر را هم نمی سازند حتی. با همه ی اینها یک چیزی هست. چیزی که باعث می شود کودکی دردی که خودش به خودش می رساند را تحمل کند، از  زمین خوردنش در تنهایی گریه نکند، و از چشم نداشتن های راحتی های اتاق ننالد.. یک چیزی شبیه همان ها هست که خوردن سالاد الویه ای که طعم مرغ سوخته می دهد، یا میرزا قاسمی که ظاهرش - و کمی هم باطنش- شبیه میرزا قاسمی ها نیست را حتی لذت بخش می کند. نمی دانم اسمش را چه بگذارم اما همه اش اجبار نیست.

0 comments: